Financieringen

Wilt u eerder in uw nieuwe auto rijden? Dan bent u bij Nico Alblas op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiele mogelijkheden.

Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiele autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij hebben financiele producten voor particuliere rijders en zakelijke rijders. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

U kunt bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiele contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig.

Wij vinden dat het financieren van een auto betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met Alphera ALPHERA Financial Services, onderdeel van BMW Group Financial Services met al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert. Kijk voor meer informatie over Alphera ALPHERA Financial Services op www.alphera.nl.

Meer informatie

Garantiepakketten

Garantie afsluiten bij uw auto? Dat Kan! Nico Alblas Automobielen is garantiepartner van Autotrust. Bereken uw premie via www.autotrust.nl. De volgende garantiepaketten zijn beschikbaar:

Standaard

De BasisGarantie is een garantie op hoofdzaken zoals motor en aandrijving, die er voor zorgt dat u zorgeloos in uw auto kunt blijven rijden, ook als deze wat ouder wordt. U verzekert zich tegen de meest voorkomende defecten en mankementen zodat u niet opeens voor torenhoge garagerekeningen komt te staan.

Extra

Dit is een aantrekkelijke garantieverzekering tegen een zeer gunstige prijs. Met een ExtraGarantie bent u in bijna alle gevallen gedekt tegen mechanische defecten aan uw auto. Ook als uw auto wat ouder wordt, kunt u gebruik maken van deze garantie. De ExtraGarantie beschermt uw portemonnee en zorgt er voor dat u weer snel met uw gerepareerde auto onderweg bent.

Exclusief

Dit is de meest uitgebreide garantie van Autotrust. Nagenoeg alle onderdelen van de auto vallen onder deze garantie. Verzeker uzelf vandaag nog van een Verlengde Garantie en ontvang de beste garantie dekking die er momenteel te krijgen is.

Meer informatie

Autoverzekering

Heeft u al aan de verzekering gedacht? Wil u gelijk de verzekering afsluiten? Ook dit regelt u direct online. Mocht u onverhoopt schade rijden, dan staan wij voor u klaar om uw schademelding in goede banen te leiden en om u zoveel mogelijk rompslomp uit handen te nemen. Ondertussen blijft u mobiel met een gratis vervangende auto gedurende de gehele reparatieperiode.

Meer informatie

Nico Alblas Automobielen B.V.

Hoogeveenenweg 9

2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel